Apliko për kredi

KEP në Komunitet

KEP-i është një institucion financiar inovativ, i krijuar me një mision të qartë social të përmirësoj standardet jetësore dhe të përkrahë zhvillimin ekonomik të vendit duke ofruar shërbime financiare dhe jo financiare për individët dhe bizneset në nevojë.

Publikime

Raporti i Auditimit Financiar 2015 Shkarko Shiko të gjitha publikimet »

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo

Rrëfimet e Klientëve

Shefqet Krasniqi

Klienti Shefqet Krasniqi merret me grumbullimin dhe paketimin e frutave dhe bimeve me veti sheruese.

Isa Mulaj

Klienti Isa Mulaj merret me Blegtori si dhe Bletari. Me kete biznes ka filluar qe pas luftes nga viti 1999.

Rukije Mala

Klientja Rukije Mala merret me tregti, shet veshje kombetare si dhe veshje te femrave. Biznesi eshte biznes familjare...

Naim Blakaj

Naim Blakaj është bashkëpronar i biznesit familjar në Istog, që merret me prodhimin e metaleve të ndryshme për...

Rrëfimi tjetër»
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 10,723
  • Portofolio Aktiv 20,860,863
  • Klientët e Shërbyer 72,045
  • Kreditë e Dhëna 152,233
  • Shpërndarjet Kumulative 357,984,105 €