Apliko online për kredi

Ekspres Kredi Konsumuese

Keni nevojë për të blerë pajisje shtëpiake, të bëni regjistrim e veturës apo ndoshta ndonjë tjetër shpenzim të shpejtë për nevoja personale? Atëherë, e gjitha që duhet të bëni është të vizitoni degën më të afërt të KEP Trust me ç’rast ne do ju ofrojmë të gjitha informacionet e nevojshme ashtu që ju, shpejtë dhe lehtë të mund të merrni kredinë në fjalë. Juve ju pret Ekspres Kredia Konsumuese e cila mbulon të gjitha nevojat e juaja për konsum.

Kushtet dhe Kërkesat:

  • Shuma – prej 200 deri në 2,000 EUR
  • Afati maksimal i kredisë deri në 36 muaj
  • Pa kolateral dhe pa garantues
  • Pa taksa administrative

Ju lutemi telefononi apo vizitoni degët tona gjatë orëve të punës dhe bisedoni me stafin tonë i cili do të jetë i gatshëm për ta shqyrtuar kërkesën tuaj.

 

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 17,276
  • Portofolio Aktiv 36,998,999.61
  • Klientët e Shërbyer 80,897
  • Kreditë e Dhëna 173,883
  • Shpërndarjet Kumulative 409,692,656.62