Apliko online për kredi

Ngjarjet e Fundit

  • 04 Dhjetor 2017 KEP Trust pranoi mirënjohje për kontribut të vazhdueshëm ndaj Forumit Kosovar të Aftësisë së Kufizuar

    Lexo më shumë »
  • 19 Korrik 2017 KEP vazhdon perkrahjen per komunitetet ne tere Kosoven

    Lexo më shumë »
  • 21 Qershor 2017 KEP lidh marreveshje bashkepunimi me kompanine nderkombetare FERN Software

    Lexo më shumë »
  • 13 Qershor 2017 KEP ishte pjesemarres dhe sponsor i Diteve te Agrobiznesit 2017 ne Gjakove

    Lexo më shumë »
  • 15 Maj 2017 KEP vazhdon perkrahjen per sportin ne Kosove

    Lexo më shumë »
  • 12 Maj 2017 KEP vazhdon perkrahjen e aktiviteteve kulturore ne vend

    Lexo më shumë »
  • 02 Maj 2017 KEP dega ne Kamenice u vizitua nga nxenesit e Sh. F Fan S. Noli nga Kamenica

    Lexo më shumë »
  • 23 Mars 2017 KEP organizon takim me fermeret dhe bizneset e rajonit te Kamenices

    Lexo më shumë »

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 17,276
  • Portofolio Aktiv 36,998,999.61
  • Klientët e Shërbyer 80,897
  • Kreditë e Dhëna 173,883
  • Shpërndarjet Kumulative 409,692,656.62