Apliko online për kredi

KEP mbeshtetes tradicional i 'Dites se Vjeljes se Rrushit - Rahoveci 2014'

Edhe kete vit, KEP Trust ka mbeshtetur financiarisht organizimin tradicional te “Dites se Vjeljes se Rrushit – Rahoveci 2014”. Ne kete ngjarje kane marre pjese nje numer i madh i vreshtareve, prodhuesve te veres dhe punues te veshjeve tradicionale shqiptare. Ky organizim eshte percjellur me ngjarje te ndryshme si: prerja tradicionale e kalaveshit te rrushit, degustimi i vererave dhe zgjedhja e Miss Mbretereshes se rrushit 2014.

Se bashku kultivojme te ardhmen.


KEP, nje hap me shume…

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 19,282
  • Portofolio Aktiv 41,916,765.99
  • Klientët e Shërbyer 87,568
  • Kreditë e Dhëna 183,867
  • Shpërndarjet Kumulative 434,628,166.01