Apliko online për kredi

KEP vazhdon perkrahjen e fermereve

Me date 16 Shtator 2014, KEP Trust sebashku me IADK-ne (Iniciativen per Zhvillimin e Bujqesise ne Kosove) ne zyrat e ketyre te fundit, kane organizuar trajnimin me 25 fermer te rajonit te Vushtrrise me tematikat: kalibrimi i makinave mjelese dhe permiresimi i kualitetit te qumeshtit. Me kete rast fermereve iu eshte bere edhe prezentimi i produkteve te KEP dhe mundesine qe u ofrohet atyre per te zhvilluar me tej blegtorine ne vend.

Sebashku kultivojme te ardhmen.

 

KEP, Nje hap me shume...

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 19,282
  • Portofolio Aktiv 41,916,765.99
  • Klientët e Shërbyer 87,568
  • Kreditë e Dhëna 183,867
  • Shpërndarjet Kumulative 434,628,166.01