Apliko online për kredi

KEP vazhdon te mbeshtes bujqit dhe kultivuesit ne vend

KEP ishte sponsor tradicional i ngjarjes vjetore te 'Dites se Molles - KOVRAGA 2014' mbajtur ne fshatin Kovrage te Komunes se Istogut. Ne kete aktivitet morren pjese perfaqesuesit e KK Istog, MBPZHR-se, USAID-it si dhe kompani te ndryshme kultivuese te mollave nga i tere rajoni dhe vizitore te shumte nga i tere vendi. KEP ka shperblyer kete vit 3 kultivuesit me te mire te molles te cilet ishin: 1. Burim Rexhaj 2. Nazmi Blakaj dhe 3. Hasan Kajtazi.

Sebashku kultivojme te ardhmen.KEP, Nje hap me shume...

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 19,282
  • Portofolio Aktiv 41,916,765.99
  • Klientët e Shërbyer 87,568
  • Kreditë e Dhëna 183,867
  • Shpërndarjet Kumulative 434,628,166.01