Apliko online për kredi

KEP perkrahu hapjen e zyres se Forumit Kosovar te Aftesise se Kufizuar

Me date 27 shkurt 2017, KEP Trust ka dhene donacion nje pjese te inventarit per hapjen e zyres se re te Forumit Kosovar te Aftesise se Kufizuar. Me kete rast KEP llogaritet njeri nga partneret kryesor dhe perkrahesi thelbesor ne operimin e mirefillte te ketij forumi, i cili ka per qellimin avansimin e kushteve dhe adresimin e problemeve te personave me aftesi te kufizuar ne Kosove.

Ne jemi krenar dhe njekohesisht falenderues per nje bashkepunim te tille dhe mbesim i hapur per t'a pekrahur kete iniciative edhe me tutje ne te ardhmen! Ne i urojme shume suksese Forumit ne punen e tyre dhe ne zyren e re! KEP, Nje hap me shume... 

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 18,392
  • Portofolio Aktiv 38,362,262.43
  • Klientët e Shërbyer 81,935
  • Kreditë e Dhëna 176,473
  • Shpërndarjet Kumulative 415,781,672.66