Apliko online për kredi

KEP organizon takim me fermeret dhe bizneset e rajonit te Kamenices

Me date 21 mars 2017, ne Kamenice eshte organizuar nga KEP-i ne bashkepunim me KK Kamenice nje takim me fermeret dhe bizneset e Komunes se Kamenices. Me kete rast jane shpalosur ofertat dhe produktet kreditore te KEP-it ndaj komunitetit me fokus ne kredine bujqesore dhe perparesite qe ofrohen per keta te fundit.

KEP edhe me tej mbetet i perkushtuar ne perkrahjen e prodhuesve dhe perpunuesve te produkteve vendore anembane vendit.

KEP, Nje hap me shume...

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 17,276
  • Portofolio Aktiv 36,998,999.61
  • Klientët e Shërbyer 80,897
  • Kreditë e Dhëna 173,883
  • Shpërndarjet Kumulative 409,692,656.62