Apliko online për kredi

KEP dega ne Kamenice u vizitua nga nxenesit e Sh. F Fan S. Noli nga Kamenica

Me date 27 prill 2017, dega e KEP Trust ne Kamenice eshte vizituar nga nxenesit e Shkolles Fillore Fan S. Noli ne Kamenice. Me te vegjelit e kesaj shkolle ishin te interesuar per punen e institucioneve financiare ne vend dhe punen e palodhshme qe bejne cdo dite koleget tane ne KEP!

Ne shpresojme qe keta nxenes te arsimohen dhe te zhvillohen edhe me tej, per te nje te ardhme te ndritur!

KEP, nje hap me shume...
www.keptrust.org

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 18,392
  • Portofolio Aktiv 38,362,262.43
  • Klientët e Shërbyer 81,935
  • Kreditë e Dhëna 176,473
  • Shpërndarjet Kumulative 415,781,672.66