Apliko online për kredi

KEP vazhdon perkrahjen e aktiviteteve kulturore ne vend

Ne datat 4, 5 & 6 maj 2017 ne fshatin Gjonaj te Komunes se Prizrenit eshte organizuar festivali tradicional kulturor 'Hasi Jehon 2017'. Me kete rast, KEP Trust ishte njeri nga sponsoret kyq te festivalit duke e perkrahur perseri kete ngjarje. Poashtu, ishte prezent stafi nga dega e Gjonajt per te promovuar produktet dhe sherbimet kreditore te KEP-it.

Ne do vazhdojme edhe me tutje perkrahjen e iniciativave dhe ngjarjeve te ndryshme kulturore, sportive dhe sociale ne tere vendin.

KEP, Nje hap me shume...

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 17,276
  • Portofolio Aktiv 36,998,999.61
  • Klientët e Shërbyer 80,897
  • Kreditë e Dhëna 173,883
  • Shpërndarjet Kumulative 409,692,656.62