Apliko online për kredi

KEP vazhdon perkrahjen per sportin ne Kosove

Sikurse viteve te kaluara edhe kete vit, KEP Trust ishte njeri nga perkrahesit kryesor te turneut nderkombetar te xhudos 'Judo for Peace', ne Peje. Kjo ngjarje mblodhi nje numer te konsiderueshem te xhudisteve nga rajoni dhe me gjere, ne kategori te ndryshme te ketij sporti. Njekohesisht, nuk mungonte edhe nje numer i larte shikuesish, qe verteton edhe rritjen e interesimit per sportin e xhudos ne Kosove.

Ne do vazhdojme sponsorizimin e ngjarjeve te tilla anembane vendit, me qellim te zhvillimit te kategorive te ndryshme sportive ne Kosove.

KEP, Nje hap me shume...
www.keptrust.org

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 18,875
  • Portofolio Aktiv 41,026,427.18
  • Klientët e Shërbyer 86,358
  • Kreditë e Dhëna 180,319
  • Shpërndarjet Kumulative 425,664,802.66