Apliko online për kredi

KEP ishte pjesemarres dhe sponsor i Diteve te Agrobiznesit 2017 ne Gjakove

Me datat 2, 3 dhe 4 qershor 2017 ne Gjakove jane organizuar Ditet Tradicionale te Agrobiznesit 2017. Kjo ngjarje kaq e rendesishme e cila mblodhi nje numer te larte agrobiznesesh dhe fermere nga i tere vendi eshte nje nder organizimet me te rendesishme ne rajonin e Gjakoves per promovimin dhe zhvillimin e agrobizneseve. Me kete rast edhe KEP Trust ishte pjesemarres ne ngjarje me c'rast vizitoret e shumte dhe pjesemarresit kane mundur te informohen rreth produkteve kreditore qe KEP ofron.

KEP do vazhdoj perkrahjen e ngjarjeve te tilla, te cilat sherbejne per zhvillimin dhe promovimin e produkteve vendore, anekend vendit.

KEP, Nje hap me shume...

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 18,875
  • Portofolio Aktiv 41,026,427.18
  • Klientët e Shërbyer 86,358
  • Kreditë e Dhëna 180,319
  • Shpërndarjet Kumulative 425,664,802.66