Apliko online për kredi

KEP vazhdon perkrahjen per komunitetet ne tere Kosoven

Edhe kete vit sikurse viteve te kaluara, KEP Trust ishte perkrahesi kryesor financiar i Garave Tradicionale 'Vitomirica 2017' ne fshatin Vitomirice te Komunes se Pejes. Ne kete ngjarje, morren pjese nje numer i madh garuesish nga grupmoshat e ndryshme ne sporte te llojllojshme.

KEP do vazhdoj te jap kontribut ne zhvillimin e sporteve dhe komuniteteve ne tere vendin.

KEP, Nje hap me shume...

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 18,392
  • Portofolio Aktiv 38,362,262.43
  • Klientët e Shërbyer 81,935
  • Kreditë e Dhëna 176,473
  • Shpërndarjet Kumulative 415,781,672.66