Apliko online për kredi

Ngjarjet e Fundit

 • 04 Dhjetor 2017 KEP Trust pranoi mirënjohje për kontribut të vazhdueshëm ndaj Forumit Kosovar të Aftësisë së Kufizuar

  Lexo më shumë »
 • 19 Korrik 2017 KEP vazhdon perkrahjen per komunitetet ne tere Kosoven

  Lexo më shumë »
 • 21 Qershor 2017 KEP lidh marreveshje bashkepunimi me kompanine nderkombetare FERN Software

  Lexo më shumë »
 • 13 Qershor 2017 KEP ishte pjesemarres dhe sponsor i Diteve te Agrobiznesit 2017 ne Gjakove

  Lexo më shumë »
 • 15 Maj 2017 KEP vazhdon perkrahjen per sportin ne Kosove

  Lexo më shumë »
 • 12 Maj 2017 KEP vazhdon perkrahjen e aktiviteteve kulturore ne vend

  Lexo më shumë »
 • 02 Maj 2017 KEP dega ne Kamenice u vizitua nga nxenesit e Sh. F Fan S. Noli nga Kamenica

  Lexo më shumë »
 • 23 Mars 2017 KEP organizon takim me fermeret dhe bizneset e rajonit te Kamenices

  Lexo më shumë »

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
 • Numri i Klientëve Aktiv 17,323
 • Portofolio Aktiv 36,362,532.94
 • Klientët e Shërbyer 80,398
 • Kreditë e Dhëna 172,652
 • Shpërndarjet Kumulative 406,803,340.48