Apliko online për kredi

Ngjarjet e Fundit

 • 10 Mars 2017 KEP perkrahu hapjen e zyres se Forumit Kosovar te Aftesise se Kufizuar

  Lexo më shumë »
 • 24 Shkurt 2017 KEP Trust nderron lokacionin e Zyres Qendrore ne Prishtine

  Lexo më shumë »
 • 21 Dhjetor 2016 KEP Trust & EFSE lidhin bashkepunim per perkrahjen e fermereve dhe bizneseve te vogla ne Kosove

  Lexo më shumë »
 • 30 Nëntor 2016 KEP Trust perkrahu Festivalin Folklorik Gjithekombetar RAPSODIA SHQIPTARE 2016

  Lexo më shumë »
 • 07 Nëntor 2016 Kosova arrine te siguroj barazimin ne ndeshjen kunder Turqise

  Lexo më shumë »
 • 31 Tetor 2016 KEP organizoi takim me agrobizneset dhe fermeret e Ranillugut

  Lexo më shumë »
 • 24 Tetor 2016 U mbajt edicioni i 16-te i panairit tradicional 'AGROKOS 2016' ne Prishtine

  Lexo më shumë »
 • 18 Tetor 2016 Fillon ngjarja nderkombetare 'Java e Shkopit te Bardhe' edhe ne Kosove

  Lexo më shumë »

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
 • Numri i Klientëve Aktiv 18,875
 • Portofolio Aktiv 41,026,427.18
 • Klientët e Shërbyer 86,358
 • Kreditë e Dhëna 180,319
 • Shpërndarjet Kumulative 425,664,802.66