Apliko online për kredi

Ngjarjet e Fundit

 • 14 Qershor 2016 KEP Trust morri pjese ne ngjarjen tradicionale 'Ditet e Agrobiznesit - Kosova 2016' ne Gjakove

  Lexo më shumë »
 • 09 Qershor 2016 KEP morri pjese dhe sponsorizoi festivalin tradicional 'I kendojme Lirise' ne Kline

  Lexo më shumë »
 • 08 Qershor 2016 KEP perkrahu financiarisht organizimin e turneut ne basketboll per kategorine e femrave

  Lexo më shumë »
 • 02 Qershor 2016 KEP Trust perkrahes i krijimit te agro-kopshteve shkollore ne Peje

  Lexo më shumë »
 • 19 Maj 2016 Vazhdon perkrahja ndaj OJQ Down Syndrome Kosova nga KEP Trust

  Lexo më shumë »
 • 16 Maj 2016 KEP perkrahu financiarisht organizimin e festivalit tradicional 'ANADRINIA JEHON 2016'

  Lexo më shumë »
 • 16 Maj 2016 KEP morri pjese dhe sponsorizoi Konferencen e pare te Mjedres ne Kosove

  Lexo më shumë »
 • 10 Maj 2016 KEP sponsor zyrtar i festivalit tradicional 'HASI JEHON 2016'

  Lexo më shumë »

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
 • Numri i Klientëve Aktiv 18,875
 • Portofolio Aktiv 41,026,427.18
 • Klientët e Shërbyer 86,358
 • Kreditë e Dhëna 180,319
 • Shpërndarjet Kumulative 425,664,802.66