Apliko online për kredi

Ngjarjet e Fundit

 • 27 Maj 2015 KEP Trust, sponsor tradicional i festivalit folklorik ‘ANADRINIA JEHON’

  Lexo më shumë »
 • 06 Maj 2015 KEP sponsor tradicional i festivalit folklorik 'HASI JEHON 2015'

  Lexo më shumë »
 • 02 Prill 2015 KEP Trust ofron nje donacion per shkollen fillore 'Këlmend Rizvanolli' ne Gjakove

  Lexo më shumë »
 • 20 Mars 2015 KEP mbeshtet organizaten jo-qeveritare 'Down Syndrome Kosova'

  Lexo më shumë »
 • 11 Dhjetor 2014 KEP organizoi takim me bizneset lokale ne Kamenice

  Lexo më shumë »
 • 06 Nëntor 2014 KEP mbeshtet financiarisht aksionin humanitar per te ndihmuar nenat dhe femijet me semundje te renda

  Lexo më shumë »
 • 14 Tetor 2014 KEP pjesemarres tradicional i panairit 'AGROKOS 2014' ne Prishtine

  Lexo më shumë »
 • 23 Shtator 2014 KEP vazhdon te mbeshtes bujqit dhe kultivuesit ne vend

  Lexo më shumë »

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
 • Numri i Klientëve Aktiv 18,392
 • Portofolio Aktiv 38,362,262.43
 • Klientët e Shërbyer 81,935
 • Kreditë e Dhëna 176,473
 • Shpërndarjet Kumulative 415,781,672.66