Apliko online për kredi

Ngjarjet e Fundit

 • 04 Dhjetor 2017 KEP Trust pranoi mirënjohje për kontribut të vazhdueshëm ndaj Forumit Kosovar të Aftësisë së Kufizuar

  Lexo më shumë »
 • 19 Korrik 2017 KEP vazhdon perkrahjen per komunitetet ne tere Kosoven

  Lexo më shumë »
 • 21 Qershor 2017 KEP lidh marreveshje bashkepunimi me kompanine nderkombetare FERN Software

  Lexo më shumë »
 • 13 Qershor 2017 KEP ishte pjesemarres dhe sponsor i Diteve te Agrobiznesit 2017 ne Gjakove

  Lexo më shumë »
 • 15 Maj 2017 KEP vazhdon perkrahjen per sportin ne Kosove

  Lexo më shumë »
 • 12 Maj 2017 KEP vazhdon perkrahjen e aktiviteteve kulturore ne vend

  Lexo më shumë »
 • 02 Maj 2017 KEP dega ne Kamenice u vizitua nga nxenesit e Sh. F Fan S. Noli nga Kamenica

  Lexo më shumë »
 • 23 Mars 2017 KEP organizon takim me fermeret dhe bizneset e rajonit te Kamenices

  Lexo më shumë »

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
 • Numri i Klientëve Aktiv 18,875
 • Portofolio Aktiv 41,026,427.18
 • Klientët e Shërbyer 86,358
 • Kreditë e Dhëna 180,319
 • Shpërndarjet Kumulative 425,664,802.66