Apliko online për kredi

Partnerët dhe Donatorët

Partnerët aktual te KEP Trust janë disa nga institucionet më të njohura ndërkombëtare si:

Donatorët e KEP Trust janë disa nga organizatat më të njohura në botë si:

 • DANIDA - Agjencia Daneze për Zhvillim Ndërkombëtar
 • CORDAID - Organizata Katolike për Asistencë dhe Ndihmë në Zhvillim
 • SHBA/BPRM - Departamenti i Shtetit të SHBA-ve, Byroja per Popullsi, Refugjatë dhe Migrim
 • UNHCR - Komisioneri i Lartë i Kombeve të Bashkuara për Refugjatë
 • UNDP - Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara
 • ICMC - Misioni Ndërkombëtar Katolik për Migrim

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
 • Numri i Klientëve Aktiv 19,282
 • Portofolio Aktiv 41,916,765.99
 • Klientët e Shërbyer 87,568
 • Kreditë e Dhëna 183,867
 • Shpërndarjet Kumulative 434,628,166.01