Apliko online për kredi

Rrëfimet e Klientëve

 • 01 Shtator 2009 Shenaj Kadriu

  Shenaj Kadriu jeton dhe punon në Mitrovicë, ku ka në pronësi të tij një dyqan kafshësh shtëpiake. Ai shet aty shpezë të egra, peshq dhe lule, dhe shfrytëzon të ardhurat nga ky biznes për...

  Lexo më shumë »
 • 25 Korrik 2009 Blerim Lleshi

  Blerim Lleshi ka në pronësi të tij një dyqan në Pejë ku ai prodhon dhe shet jorganë. Me të ardhurat e fituara nga kjo ndërmarrje ai mban familjen e tij me pesë anëtarë.

  Lexo më shumë »
 • 25 Korrik 2009 Albina Kapuqi

  Albina Kapuqi prodhon vepra artistike dhe punë dore për dasmat në vendlindjen e saj në Pejë. Ajo mbështetet në këto të ardhura për të mbajtur familjen e saj prej pesë anëtarësh.

  Lexo më shumë »
 • 25 Korrik 2009 Luan Qukani

  Luan Qukani mban familjen e tij me shtatë anëtarë nga biznesi i tij i zejtarisë në Gjakovë. Ai ka përdorur kredinë e parë të tij prej 1400 Eurosh për të zgjeruar biznesin e tij dhe për...

  Lexo më shumë »

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
 • Numri i Klientëve Aktiv 19,282
 • Portofolio Aktiv 41,916,765.99
 • Klientët e Shërbyer 87,568
 • Kreditë e Dhëna 183,867
 • Shpërndarjet Kumulative 434,628,166.01