Ekspres Kredi Biznesi

Me ekspres kredi biznesi nga KEP, financimi i nevojave tuaja për biznes është vetëm 24 orë larg realizimit!

Kushtet dhe Kërkesat:

  • Kredi prej 200 deri në 3,000 EUR
  • Afat pagese deri në 36 muaj
  • Pa kolateral dhe pa garantues
  • Pa taksë administrative

Ekspres Kredi Biznesi

Kalkulatori

Kalkulo