Ekspres Kredi Konsumuese

Keni nevojë për të blerë pajisje shtëpiake, të bëni regjistrim e veturës apo ndoshta të bëni ndonjë shpenzim tjetër të shpejtë për nevoja personale?

Me ekspres kredi konsumuese, financimi i nevojave tuaja është vetëm 24 orë larg realizimit!

Kushtet dhe Kërkesat:

  • Kredi prej 200 deri në 2,000 EUR
  • Afat pagese deri në 36 muaj
  • Pa kolateral dhe pa garantues
  • Pa taksë administrative

Ekspres Kredi Konsumuese

Kalkulatori

Kalkulo