Forma për punësim

PUNË PRAKTIKE PER STUDENTET E FAKULTETIT EKONOMIK

Vendi: Drenas

Afati i aplikimit: 19/05/2023 - 31/05/2023

Forma për punësim

 • Të dhënat personale

 • Edukimi

 • Përvoja profesionale

  Ju lutem filloni me punësimin tuaj aktual/ të fundit
 • Kurset dhe trajnimet tjera

  Ju lutemi listoni maksimum 5 kurse apo trajnime
 • Kualifikimi shtesë / Aktivitetet

 • Aftësitë gjuhësore
 • Gjuhët Tjera
 • Programet kompjuterike
 • Informata të tjera plotësuese

 • Nëse po, kë, dhe sqaro lidhjen familjare.
 • Nëse po ju lutem shpjegoni pse.
 • Ju lutemi bashkangjitni CV-në tuaj.
  Vendose dokumentin këtu
  Max. file size: 60 MB.
  • Ju lutemi të bashkëngjitni letrën tuaj të motivimit.
   Vendose dokumentin këtu
   Max. file size: 60 MB.