KEP pjesemarres tradicional i panairit ‘AGROKOS 2014’ ne Prishtine

Edhe kete vit sikurse viteve te kaluara, KEP Trust ka marre pjese ne panairin me te madhe te ushqimit dhe pijeve ‘AGROKOS 2014’ organizuar nga kompania CEO ne Prishtine. Me kete rast KEP ka prezentuar para vizitoreve te shumte te panairit produktet e vehta kreditore dhe ne vecanti mundesite qe KEP ofron per kredimarresit e sektorit te bujqesise dhe agrokultures.

Sebashku kultivojme te ardhmen.

KEP, Nje hap me shume…