KEP Trust ishte pjesëmarrës në Ekspoziten e Prodhimeve Agro-Ushqimore në Prizren

Me date 20 Qershor 2014 ne sheshin Shadervan ne Prizren, nen patronatin e Kryetarit te Komunes se Prizrenit ne bashkepunim me Organizaten Jo-Qeveritare SWG – SHARRA eshte organizuar nje ekspozite e prodhimeve agro-ushqimore me moton “Toka Jone-Rita Jone” Ne kete ekspozite kane marre pjese me shume se 12 prodhues/ekspozues vendor te cilet kane ekzpozuar produktet e tyre. Ne kete ngjarje KEP Trust ka prezantuar produktet dhe sherbimet financiare qe ofron per farmeret, bujqit dhe prodhuesit vendor ne pergjithesi.

Se bashku kultivojme te ardhmen.

KEP, nje hap me shume…