KEP Trust sponsorizoi garat tradicionale ‘Vitomirica 2016’ ne Peje

Ne keto gara morren pjese 12 fshatra te Komunes se Pejes me shume pjesemarres dhe vizitore, te grupmoshave te ndryshme ne sportet si: futboll te vogel, shah, ping-pong, atletike etj.

KEP vazhdon perkrahjen e ngjarjeve sociale dhe sportive ne tere vendin, me fokus ne mbeshtetjen e zhvillimit te vendeve rurale dhe promovimit te vlerave te tyre.

KEP, Nje hap me shume…