KEP Trust sponsorizon Festivalin Tradicional Folklorik – ANADRINIA JEHON 2014

Ne vazhden e mbeshtetjes se aktiviteteve kurororo-artistike ne vend, KEP Trust ka mbeshtetur organizimin e edicionit te 13-te te Festivalit Folklolik “ANADRINIA JEHON 2014”, festival ky i cili tradicionalisht organizohet ne fshatin Dejne te Komunes se Rahovecit.

Ne Festivali Folklorik “ANADRINIA JEHON” marrin pjese grupe te ndryshme artistike nga treva te ndryshme te Kosoves, Maqedonise, Shqiperise, Malit te Zi dhe Lugines se Presheves.

Si zakonisht festivali ka zgjatur tri nete dhe grupi me i mire artistik eshte vleresuar nga nje juri profesionale muzikologesh, koreografesh dhe kostumografesh.

KEP Trust do te vazhdoje perkrahjen e aktiviteteve te ngjashme kulturore ne te gjithe vendin.

KEP, nje hap me shume…