Isa Mulaj

Klienti Isa Mulaj merret me Blegtori si dhe Bletari. Me kete biznes ka filluar qe pas luftes nga viti 1999. Ne KEP kredine e pare e ka mare ne vitin 2003 dhe tani eshte ne ciklin e 8-te. Me financimin nga KEP ka arritur te siguroje makina te nevojshme per pune, traktor si dhe materiale tjera te nevojshme per pune. Perpos Bujqesise dhe Bletarise gjithashtu prodhon dhe gajbe/kutia nga druri, biznes i cili eshte treguar i suksesshem per te.

Ne KEP merre gjithmone kredi per arsye te fleksibilitetit, shpejtesise dhe korrektesise se stafit!