08.04.2020

Llogaritë e KEP në bankat përkatëse

ProCredit Bank: 1110273653000135 NLB Banka: 1700200000050112 TEB: 2011000014539370 BPB: 1300271200165118 Banka Ekonomike: 1401000000365287 BKT: 1901536079031161 IS Bank: 2148031081100238

Më shumë
28.03.2020

Njoftim lidhur me orarin e ri të punës

Pas vendimit të fundit të Qeverisë së Kosovës lidhur me kufizimin e lëvizjes së qytetarëve dhe automjeteve nga ora 17:00 deri në 06:00, njoftojmë klientët se nga data 30.03.2020 degët e KEP Trust do të punojnë sipas orarit të shënuar në vazhdim. E hënë – e premte 09:00 deri në 15:00 Shfrytëzojmë rastin t’ju bëjmë

Më shumë
24.03.2020

Njoftim lidhur me orarin e punës së degëve të KEP

Duke u bazuar në vendimin e qeverisë së Republikës së Kosovës për ndalimin e qarkullimit të qytetarëve dhe automjeteve private nga ora 10:00 deri në 16:00 dhe nga ora 20:00 deri në 06:00, KEP Trust në koordinim me Asociacionin e Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës (AMIK) ka marrë vendim lidhur me orarin e punës së degëve

Më shumë
22.03.2020

Njoftim

Njoftim lidhur me orarin e punës dhe shtyerjen e afatit të pagesës së kësteve Njoftojmë klientët se duke filluar nga data 23.03.2020 orari i punës në degët e KEP Trust do të fillojë në orën 09:00 dhe do të përfundojë në 15:00. Ky orar vlenë deri në një njoftim tjetër. Gjithashtu, ju njoftojmë se është

Më shumë