Njoftim

Njoftim lidhur me orarin e punës dhe shtyerjen e afatit të pagesës së kësteve

Njoftojmë klientët se duke filluar nga data 23.03.2020 orari i punës në degët e KEP Trust do të fillojë në orën 09:00 dhe do të përfundojë në 15:00. Ky orar vlenë deri në një njoftim tjetër.

Gjithashtu, ju njoftojmë se është funksionalizuar mundësia e aplikimit online për shtyerje të pagesës së kësteve, sipas vendimit të Bankës Qendrore të Kosovës.

Klientët të cilët kanë hasur në vështirësi të pagesës të kësteve si pasojë e situatës së krijuar, mund të aplikojnë për shtyerje të pagesës përmes web faqes zyrtare, linku në vazhdim https://keptrust.org/forma-per-shtyrje-te-kestit/

Gjithashtu, klientët mund të kontaktojnë edhe përmes call center në numrat e shënuar më poshtë.

+383 (0) 38 722 733
+383 (0) 49 881 881

Pa pagesë 080000008