Njoftim lidhur me orarin e punës së degëve të KEP

Duke u bazuar në vendimin e qeverisë së Republikës së Kosovës për ndalimin e qarkullimit të qytetarëve dhe automjeteve private nga ora 10:00 deri në 16:00 dhe nga ora 20:00 deri në 06:00, KEP Trust në koordinim me Asociacionin e Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës (AMIK) ka marrë vendim lidhur me orarin e punës së degëve të KEP Trust.

Me këtë rast njoftojmë klientët se nga data 24.03.2020 të gjitha degët e KEP Trust do të punojnë nga ora 07:30 deri në 09:30, ndërsaky orar vlen deri në një njoftim tjetër.