Gasper Hajdaraj

Makineritë dhe pajisjet tjera të nevojshme të blera përmes kredisë nga KEP, ia kanë bërë më të lehtë jetën dhe punën në fermë, prandaj thotë se ndihet falënderues ndaj të gjithë atyre që e ndihmuan në rrugëtimin e tij të suksesshëm.

Më shumë

Shefqet Krasniqi

Shefqet Krasniqi është klient shumë i respektuar në KEP Trust. Planet e tij për rritje dhe zgjerim të biznesit pohon se do i mbështet tek ne me arsyen e profesionalizmit korrektësisë dhe shpejtësisë së ofrimit të shërbimeve nga stafi i KEP Trust.

Më shumë

Rukije Mala

Klientja Rukije Mala merret me tregti, shet veshje kombetare si dhe veshje te femrave.

Më shumë

Isa Mulaj

Klienti Isa Mulaj merret me Blegtori si dhe Bletari. Me kete biznes ka filluar qe pas luftes nga viti 1999.

Më shumë