Super Super Ekspres Kredi

Merr kredi deri në 3,000 EUR me kushte të volitshme dhe me afat pagese deri në 36 muaj. 0% shpenzime administrative.

Nëse keni nevojë të bëni zgjidhje të shpejtë dhe të lehtë, Super Ekspres Kredi është zgjidhja ideale për ju!

Përparësitë:

  • Kredi deri në 3,000 EUR
  • Pa histori kreditore për vlerat e kredisë deri në 1,000 EUR
  • Pa taksë administrative
  • Pa garantues
  • Pa kolateral
  • Afat pagese deri në 36 muaj

*Vlen për personat me histori të mirë kreditore (klasifikim A në BQK).

Super Super Ekspres Kredi

Kalkulatori

Kalkulo