Apliko online për kredi

Rrëfimet e Klientëve

 • 10 Korrik 2018 Gasper Hajdaraj

  Klienti Gasper Hajdaraj është klient i KEP që një kohë të gjatë. Ai është një fermer i ri në moshë, por me një eksperiencë të konsiderueshme.

  Lexo më shumë »
 • 06 Maj 2014 Shefqet Krasniqi

  Klienti Shefqet Krasniqi merret me grumbullimin dhe paketimin e frutave dhe bimeve me veti sheruese.

  Lexo më shumë »
 • 18 Nëntor 2013 Isa Mulaj

  Klienti Isa Mulaj merret me Blegtori si dhe Bletari. Me kete biznes ka filluar qe pas luftes nga viti 1999.

  Lexo më shumë »
 • 18 Nëntor 2013 Rukije Mala

  Klientja Rukije Mala merret me tregti, shet veshje kombetare si dhe veshje te femrave. Biznesi eshte biznes familjare dhe ekziston me shume se 40 vite ne familjen e saj.

  Lexo më shumë »
 • 01 Shtator 2009 Naim Blakaj

  Naim Blakaj është bashkëpronar i biznesit familjar në Istog, që merret me prodhimin e metaleve të ndryshme për nevoja të prodhimit dhe për qëllimet tjera industriale.

  Lexo më shumë »
 • 01 Shtator 2009 Lulzim Sylejmani

  Lulzim Sylejmani ka një restoran në Mitrovicë. Jetesa e familjes së tij katër anëtarëshe varet nga suksesi i biznesit të Lulëzimit. Lulëzimi ka marrë fillimisht një kredi nga KEP në...

  Lexo më shumë »
 • 01 Shtator 2009 Shaban Halitaj

  Shaban Halitaj ka në pronësi të tij një biznes në Kovrage, që merret me prodhimin e orendive dhe të shkallëve nga druri për shtëpitë. Suksesi i biznesit të Shabanit nuk është jetik...

  Lexo më shumë »
 • 01 Shtator 2009 Sefedin Vallqi

  Sefedin Vallqi është nga fshati i vogël i Vaganicës. Ai punon për organizatën Handicos dhe plotëson gjithashtu të ardhurat e tij nga prodhimet e qumështit të bagëtive të tij. Sefedini...

  Lexo më shumë »

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
 • Numri i Klientëve Aktiv 19,282
 • Portofolio Aktiv 41,916,765.99
 • Klientët e Shërbyer 87,568
 • Kreditë e Dhëna 183,867
 • Shpërndarjet Kumulative 434,628,166.01